РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ОРГАНІЧНЕ ТВАРИННИЦТВО - Микола Цвіліховський; В'чеслав Соломон (Національний Університет Біоресурсів і природокористування України, 2024)
Мета: полягає у формуванні спеціальних знань та практичних навичок на основі одержаних знань щодо раціонального природокористування, закономірностей функціонування природних і штучно створених сільськогосподарських екосистем, що дозволяє розробити стратегію і тактику забезпечення благополуччя, збереження здоров’я тварин, ведення тваринництва в рамках екологічно безпечних технологій виробництва, переробки та зберігання основної та побічної продукції тваринництва.
Keywords: законодавство; благополуччя тварин; принципи органічного виробництва; вимоги органічного виробництва; маркування сертифікація; контроль; раціон; профілактика; захворювання