Розвиток вітчизняного органічного сектору в умовах глобалізації еконміки - Ходаківський, О.В. (ННЦ Інститут аграрної економіки НААНУ, 2020)
Зростаючі вимоги до якості продукції й безпечності довкілля поступово стають головними рушійними силами виробництва у розвинених країнах світу. Збільшення попиту на екологічну продукцію на світовому агропродовольчому ринку спонукало українських товаровиробників до запровадження „органічних” технологій виробництва сільськогосподарської продукції.
Keywords: економіка; екологія; маркетинг