"ОГЛЯД РИНКУ ТА РЕГУЛЮВАННЯ ОРГАНІЧНИХ ТОВАРІВ У КАНАДІ ""СAN EXPORT""" - (:unkn) unknown ("Цей огляд ринку органічних товарів у Канаді підготовлено Канадсько-українським проектом під- тримки торгівлі та інвестицій (CUTIS) у співпраці з українським сертифікаційним органом «Органік Стандарт».", 2021)
"Цей посібник надає українським виробникам органічних продуктів практичні інструменти для освоєння ринку органічних товарів Канади. Огляд має на меті відстеження тенденцій у торгівлі органічними товарами в Канаді, прояснення регуляторних вимог у цьому секторі задля віднайдення експортних можливостей для українських малих та середніх підприємств."
Keywords: Канада; cтандарти; імпорт до Канади; система сертифікації; обсяги експорту; угода про еквівалентність