ОСОБЛИВОСТІ ПРАВОВОГО РЕЖИМУ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ САДІВНИЦТВА - Хомінець, С.В.; Бешлей, Б.В. (Журнал "Право і суспільство", 2018)
У статті проаналізовано питання щодо проблемних аспектів заклдання багаторічних плодових насаджень, правового забезпечення ведення промислового садівництва, сертифікації та інспектування операторів органічної продукції садівництва, а також вимоги, яким має відповідати органічна продукція садівництва.
Keywords: правове регулювання землі; земельне право; органічне садівництво; земельна ділянка для ведення садівництва