"Жнивами робота не завершується Чистота складського приміщення – обовʼязкова річ" - Айлін, Ніколай (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (07/2021), 2021)
"Брудне й вологе збіжжя завдає зайвого клопоту й зумовлює чималі витрати. Тому не варто шкодувати інвестицій у попереднє очищення зерна."
Keywords: зерносховище; збіжжя; чистота; шкідники; очищення; корисні комахи; діатомова земля; засоби боротьби