УСПІШНЕ ВИРОЩУВАННЯ КУКУРУДЗИ Проміжні культури та управління культурами - Вавжиняк, Ніклас; Вацка, Александер; Кьогель, Александер (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (04/2020), 2020)
Навіть при нестачі води мають успіх проміжні культури та їх оранка перед кукурудзою. Вирощування кукурудзи добре підходить для органічного землеробства.
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; кукурудза; проміжні культури; сівозміна; підсів