Характеристика біопрепаратів - Биков М.І. (Микола Биков, 2017)
Характеристика біопрепаратів в табличному вигляді: інокулянти, меліоранти, фунгіциди, інсектициди, деструктори, вірусні препарати, родентициди, М- препарати
Keywords: ЕМ-препарати; Родентициди; вірусні препарати; деструктори; фунгіциди; інсектициди; інокулянти; меліоранти