"Інтегрований захист рослин Сливи Хвороби й шкідники" - (:unkn) unknown (Баварський науково-дослідний центр сільського господарства, 2022)
Довідник хвороб та шкідників на сливі
Keywords: Слива; хвороба; шкідники; захист; моніліоз; полістигмоз; клястерспоріоз; іржа; кліщ; щитівка; п'ядун зимовий; дрозофіла