ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА - О.В. Гудим; І.О. Деревянко ("ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ Факультет агрономії та захисту рослин Кафедра рослинництва", 2024)
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 201 «Агрономія».
Keywords: органічне землеробства; законодавча і норомативна база; стандарти; добрива; біологічні методи контролю та боротьби; технрології вирощування; соняшник; ріпак; кукурудза; пшениця