"ОЦІНКА РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОЇ СИСТЕМИ ВЕДЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ - Бурляй А. П.; Бурляй О. Л.; Непочатенко О. А.; Нестерчук Я. А.; Cвітовий О. М. (Уманський національний університет садівництва, Україна, 2019)
ОЦІНКА РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОЇ СИСТЕМИ ВЕДЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ
Keywords: сільське господарство; органічне виробництво; екологія; сертифікація