"Виробництво, переробка й маркування Міжнародний регламент з питань отримання сертифікату на торгові знаки «Demeter», «біодинамічний продукт» („biodynamic“) та споріднені з ними торгові знаки (станом на жовтень 2022 року)" - Біодинамічна федерація Demeter International e.V.| (Біодинамічна федерація Demeter International e.V.|, 2018)
Міжнародний регламент з питань отримання сертифікату на торговий знак «Demeter», «біодинамічний продукт» та споріднені з ними торгові знаки містить рамкові умови процесно-орієнтованої переробки з максимальним збереженням цінних властивостей та постійним вдосконаленням переробки продуктів, сертифікованих зазначеними торговими знаками. У всіх випадках вживання у цьому Регламенті слова, стилізацій слова, сертифікаційної печатки або торгового знака «Demeter» в їхнє значення входить і слово/поняття «біодинамічний продукт» («biodynamic»).
Keywords: біодинамічне виробництво; стандарт; Деметер; міжнародний регламент; біодинамічний продукт; сертифікат; торговий знак