БІОІНСЕКТИЦИДИ - Биков М.І. (Биков Микола Іванович, 2025)
Система захисту з біоінсектицидами: матрин, піретрин, спінтор
Keywords: біоінспектициди; матрин; піретрин; спінтор; вирощування; застосування; система захисту