"Все для добробуту тварин Фахівці з птахівництва радять придивитися" - Штайн, Брігітте (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (06/2022), 2022)
"ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ: Уважне спостереження за птицею покращує утримання і сприяє розве-денню. Про це повідомили доповідачі конференції з птахівництва Bioland"
Keywords: птахівництво; добробут тварин; кури подвійного призначення