Органічне сільське господарство залишається важливим навіть під час війни - Дреесманн, Штефан (Ökologie & Landbau 3/2022, 2022)
В органічному сільському господарстві в Україні працює багато активістів, асоціацій, понад 400 органічних господарств, а ще країна має власний закон про органічне виробництво. Наразі перед галуззю стоять безпрецедентні виклики у зв’язку з російським вторгненням. Керівник проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» Штефан Дреесманн (Stefan Dreesmann) резюмує ситуацію, що склалася.