"Сірчані добрива в органічному землеробстві" - др. Гарріет Ґрубер; др. Пір Урбатцька; Маркус Мюке; Флоріан Рольфінг (Державний науково-дослідний центр сільського господарства та рибальства Мекленбург-Передня Померанія (Німеччина), 2019)
Публікація містить практичні рекомендації щодо застосування сірки для живлення рослин в Баварії та Мекленбурзі-Передній Померанії (Німеччина) під час польових дослідів перевірявся вплив сірчаних добрив на конюшино-злакові посіви. При цьому в центрі уваги знаходилася ступінь дієвості різних добрив й обсягів добрив. Окрім того, зверталася увага на вміст сірки в ґрунті й в рослинах, а також на урожайність.
Keywords: іноземні публікації; Південна Померанія; досвід Німеччини; сірка; живлення; зернобобові; конюшино-злакові; озима пшениця