Європейський Green Deal (EGD) та сільське господарство: наслідки для України - фор Вітцке, Харальд (Літня Школа АПД 2022, 2022)
"Зміст: EGD цілі EGD план Аграрна частина плану EGDL Оцінка EGDL: ігнорування глобальних ефектів Наслідки для України"
Keywords: EGDL; зміна клімату; глобальні с/г викиди СО2; уникнення викидів CO2; субсидування органічного виробництва; продовольча безпека