"ОБЛІК ВИТРАТ ТА ВИХОДУ ОРГАНІЧНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА" - Іщенко, Яна ("Вінницький національний аграрний університет м. Вінниця, Україна", 2019)
"З розвитком органічного виробництва в Україні постала проблема недостатності інформації, яка б задовольняла потреби і запити стейкхолдерів, неврегульованості облікового забезпечення управління таким виробництвом, відсутності методичних розробок щодо обліку витрат та виходу продукції, які б враховували організаційно-технологічні особливості органічного сільськогосподарського виробництва. Метою дослідження є узагальнення існуючої методики обліку витрат та виходу органічної продукції рослинництва та формування пропозицій, спрямованих на вирішення означених проблем."
Keywords: органічне виробництво; витрати виробництва; рослинництво; готова продукція; об’єкти обліку; статті обліку витрат; рахунки