"Через ГЛІФОСАТ у половини всіх дітей буде АУТИЗМ?" - (:unkn) unknown (ORGANIC UA, 2020)
"До 2025 р. половина всіх дітей страждатиме на аутизм, попереджає старший науковий співробітник відомого Масачусетського технологічного інституту (MIT). Факти вказують на токсичний вплив гліфосату через надмірне застосування гербіциду «Раундап» компанії Monsanto під час вирощування продуктів, які ми вживаємо в їжу. Впродовж трьох десятиріч доктор Стефані Сенефф вела дослідження в царині біології та технології; за цей час вона опублікувала понад 170 колегіально рецензованих наукових статей. Нещодавно дослідниця зосередилася на питаннях зв’язку між харчуванням і здоров’ям: займалася, зокрема, такими темами як хвороба Альцгеймера, аутизм і серцево-судинні захворювання, а також вплив на здоров’я людини токсинів з довкілля та дефіциту поживних речовин."
Keywords: аутизм; здоров'я дітей; дитяче харчування; шкідливий вплив; соя; кукурудза; гліфосат; генетично-модифіковані організми