УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЧНИМ ВУГЛЕЦЕМ ҐРУНТУ В КОНТЕКСТІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ Й ЗМІН КЛІМАТУ - Балюк, С.А.; Медведєв, В.В.; Кучер, А.В.; Соловей, В.Б.; Левін, А.Я.; Колмаз, Ю.Т. (Вісник аграрної науки, 2017)
Мета. Висвітлити результати дослідження ролі українських ґрунтів і управління ґрунтовим органічним вуглецем у контексті глобальної продовольчої безпеки та стійкості аграрного виробництва до змін клімату
Keywords: ґрунтовий органічний вуглець; гумус; продовольча безпека; нейтральна деградація земель; зміни клімату