ОРГАНІЧНА СОЯ - Хансуелі Дірауер; Асам Людвиг ("Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL) в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» (2012-2016), офіс проекту FiBL в Україні: вул. Хрещатик, 15, оф. 6, м. Київ, 01001, Україна", 2014)
"Дане видання висвітлює основні аспекти вирощування органічної сої, включаючи загальні характеристики, вибір сортів, вимоги щодо ґрунту та клімату, забезпечення поживними речовинами, посів та боротьбу з бур’янами та шкідниками, найпоширеніші хвороби, збирання врожаю. Дана публікація призначена для малих та середніх підприємств – виробників органічної сої, а також для широкого кола читачів, яких цікавить питання вирощування органічної продукції."
Keywords: соя; характеристика; поживні речовини; грунтові вимоги; клімат; сівба; боротьба з бур'янами; striegel; шкідники сої.