БІОДЕГРАДАЦІЯ ОРГАНІЧНИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕРМИКОМПОСТУВАННЯ - КОВАЛЬОВ М.М.; МЕДВЕДЄВА О.В.; КРОПІВНИЙ В.М.; МІРЗАК Т.П. (Аграрні інновації. 2023. № 22, 2023)
"Мета статті. Метою дослідження є розробка технології переробки органічної складової побутових відходів методом поетапного компостування за участі ефективних мікроорганізмів та компостних черв’яків."
Keywords: "Ефективні мікроорганізми; верми- технологія; поживне середовище; компостні черв´яки."