"ПЕРСПЕКТИВИ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ПІВДЕННОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ" - Панкєєв С.П.; Яворський В.О. (Тваринництво, кормовиробництво, збереження та переробка, 2025)
"У статті проаналізовані принципи і методи виробництва екологічно чистої продукції спеціалізованого м’ясного скотарства з метою отримання рівноваги у виробництві про- дуктів рослинного та тваринного походження; організація біологічних процесів; вироб- ництво продукції тваринництва на основі відтворення ресурсів; повторне використання відходів тваринництва з метою повернення у ґрунт поживних речовин; впровадження багаторічної сівозміни і годівлі тварин із власного екологічного господарства."
Keywords: "спеціалізоване м’ясне скотарство; екологічні аспекти; екологічна ситуація; ринок органічних продуктів; сертифікація; споживачі; біо-яловичина; здорове харчування.