"Силосні добавки в органічному землеробстві. Чи корисно та економічно вигідно?" - Aндреас Тітце (Державний науково-дослідний центр сільського господарства та рибальства Мекленбург-Передня Померанія (Німеччина), 2023)
"Публікація містить практичні рекомендації щодо використання силосних добавок в Мекленбурзі-Передній Померанії (Німеччина). У багатьох господарствах, що займаються виробництвом органічних кормів, постає питання, чи є сенс використовувати силосні добавки хоча б один раз тестово під час наступноої заготівлі кормів або ж стандартизовано закласти їх у промисловий процес виробництва кормів. Така невизначеність щодо наявних доказів ефективності, умов використання чи способів схвалення широко пропонованих засобів зазвичай велика. Крім того, поки що не вдалося належним чином відповісти на питання відносно промислово-економічної рентабельності."
Keywords: іноземні публікації; Південна Померанія; досвід Німеччини; органічні корми; силосні добавки; конюшина; люцерна; гомоферментативні молочнокислі бактерії