Захист зерняткових плодових культур в органічному виробництві - Андреас Гезелі (FiBL) (Дослідний інститут органічного сільського господарства FiBL (Швейцарія), 2025)
захист, плодово-зерняткові, інновації, дослідження, технологія застосування, календар обробок, саморегуляція плодового саду, засоби для зміцнення дерев, хвороби
Методичний посібник представляє основну інформацію для успішного біологічного контролю захворювань і шкідників при виробництві яблук, груш і айви у Швейцарії. Тут детально зображуються можливості боротьби з основними патогенами, а також пояснюється, коли та які заходи слід проводити протягом вегетаційного періоду. Крім того, посібник надає огляд наявних засобів і методів захисту рослин.