"КОНКУРЕНТНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ВИРОБНИКІВ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ: ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ" - Коценко, М.С. (Поліський національний університет, Україна, 2022)
"Органічне землеробство щороку набирає популярності серед сільськогосподарських виробників по всьому світу. Політика країн Європейського Союзу протягом останніх років спрямована на заохочення фермерів та господарств на перехід на органічне виробництво. Такі переваги органічного виробництва як: турбота про майбутні покоління, менш негативний вплив на навколишнє середовище, забезпечення населення більш якісними продуктами продовольства та покращення життя сільського населення, змушують українських аграріїв задуматися про зміну ведення господарства з традиційних методів господарювання на більш екологічне та безпечніше для навколишнього середовища."
Keywords: конкуретне середовище; внутрішній ринок; зовнішній ринок; тенденці ринку; екноміка; виробництво органічної продукції