Органічне землеробство, як основа виробництва екологічно безпечної продукції скотарства - Василенко, С.В.; Чугаєвська, С.В.; Мармоза, А.Т. (My University, 2020)
Розвиток органічного сільського господарства - це виробництво екологічно чистої продукції б ез забруднення навколишнього середовищ а, зокрема водних екосистем, збереж ення і підвищ ення природної родю чості ґрунтів, що сприятиме створенню сильного агарного сектора з виробництва корисних, якісних органічних продуктів харчування, які не несуть загрозу для здор ов ’я нації. Крім того, як показує світовий досвід, такий напрям розвитку сільського господарства є конкурентоспромож ним на внутріш ньому і зовніш ньому ринках, а також більш економічно ефективнішим, порівняно з традиційними.
Keywords: Органічне виробництво; принципи; тваринництво