"ІННОВАЦІЇ В ОРГАНІЧНОМУ ЗЕМЛЕРОБСТВІ" - Биков М.І. (My University, 2023)
"дорадник з агрономії консультант з органічного землеробства"
Keywords: інновації; органічне землеробство; ем-препарати; біовугілля; компост; азотфіксатори; електрична культивація