Коротка довідка Європейської технологічної платформи в галузі органічного сільського господарства і харчових продуктів (TP Organics) про дослідження в галузі органічного сільського господарства. - Коллектив авторів (TP Organics – Європейська технологічна платформа в галузі органічного сільського господарства і харчових продуктів, 2021)
Ця довідка покликана надати короткий опис останніх актуальних наукових публікацій, які дають критичну оцінку продуктивності і сталості методів органічного сільського господарства. Швидке зростання кількості наукової літератури на цю тему відображає зростання значення сектору і потреби у точних даних і аналізі задля інформування представників органів державної влади.
Keywords: сталість; продовольчі системи; врожайність; продуктивність; еффетивне с/г; створення робочих місць; біорізноманіття