"Вплив різних сівозмін на врожайність і продуктивність в органічному землеробстві" - Регіна Шнайдер; Еберхард Хайлес; Георг Зальцедер; Клаус Візінгер; Мартін Шмідт; Піір Урбатцка ("Баварський державний інститут сільського господарства 1 Інститут агроекології, органічного землеробства та охорони ґрунтів 2 Кафедра дослідних господарств Експериментальна ферма Пух 3 Iнститут агрономії і рослинництва 4 Кафедра дослідних господарств, дослідницької діяльності та біометрії", 2023)
Публікація містить результати досліджень щодо впливу різних сівозмін на врожайність і продуктивність в органічному землеробстві. Досвід Німеччини.
Keywords: іноземні публікації; досвід Німеччини; конюшина; безземельне виробництво; сівозміна; тваринницькі господарства; зернобобові