Органічне молоко для дітей - (:unkn) unknown (ORGANIC UA, 2021)
Молоко - люблять майже всі діти! У молоці, як відомо міститься багато поживних речовин надзвичайно корисних для вашої малечі, зокрема Вітамін D3, кальцій, білок. Хоча, на жаль, часом в нього потрапляє і щось не дуже корисне. Ці добавки застосовують, щоб корови давали більше молока; серед них можуть бути антибіотики, пестициди якими обробляли корми для худоби) й синтетичні горомни росту. В органічному молоці всіх цих зайвих ддомішок немає, адже органічне утримання вважають кращим і для самих кормів,- вони харчуються органічно, мають доступ до пасовища, а не закриті в загороді. То хіба ж не краще давати своїм дітям органічне молоко, яке отримують без антибіотиків, пестицидів і синтетичних гормонів росту.
Keywords: органічне молоко; пестициди; антибіотики; гормони росту; США