Дослідження гендерного профілю органічного сектору України - Дейнеко, Олена; Шор, Катерина ("ГС «Органічна ініціатива» www.organicinitiative.org.ua, Інформаційний портал OrganicInfo.ua www.organicinfo.ua.", 2024)
"Ця публікація висвітлює основні результати дослідження ґендерного профілю органічного сектору України, а також висновки та рекомендації для учасників органічного сектору України, які дозволять покращити ґендерний баланс в секторі та сприятимуть створенню кращих умов для залучення жінок. Публікація призначена для учасників органічного сектору, а також для широкого кола читачів, які цікавляться питаннями виробництва органічної продукції та ґендерними питаннями."
Keywords: гендерна ситуація; органічний сектор; гендерний баланс; чоловіки; жінки; гендерна нерівність; кадри