"ТЕХНОЛОГІЇ ПОБІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА" - І. В. Гончаренко ("НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ", 2016)
"Зміст лекції 1. Економічна діяльність виробничих підприємств 2. Готова та основна сільськогосподарська продукція 3. Характеристика супутньої і побічної продукції та відходів ви- робництва, як економічна доцільність безвідходних технологій у тваринництві 4. Ветеринарно-санітарні вимоги до обробки тваринницької си- ровини"
Keywords: тваринництво; відходи; побічна продукція; виробничий процес; ветеринарно - санітарні вимоги