"Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «НАУКОВІ ПЕРЕДУМОВИ ОПТИМІЗАЦІЇ ОРГАНІЧНОГО БІЗНЕСУ»" - (:unkn) unknown ("Громадська спілка виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна»", 2021)
"Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові передумови оптимізації органічного бізнесу» в рамках V Міжнародного «Конгресу Органічна Україна» Трансформуємося. Сильніші. Разом."
Keywords: органічне тваринництво; добробут тварин; вирощування птиці; переробка; державний контроль; антропогенні вимоги; харчові добавки; вівчарство; козівництво; прослідковуваність; вирощування індиків; біодинамічне с/г; зелений туризм; органолептичні показники молока; безпечність коров'ячого молока; перспективи розвитку