У дитячому харчуванні виявили токсичні важкі метали - (:unkn) unknown (ORGANIC UA, 2021)
Як показав представлений 04 лютого 2021 р. Конгресу США Звіт, багато продуктів від найбільших американських виробників дитячого харчування (Gerber, Beech-Nut, Happy Baby, і Erth`s Best Organic) містить значні кількості залишків токсичних важких металів, у т. ч миш'як, свинець, кадмій і ртуть, що можуть наражати на небезпеку неврологічний розвиток немовлят
Keywords: дитяче харчування; токсичні важкі метали; негативний вплив; розвиток мозку; діти; миш'як; свинець; небезпечні для здоров'я речовини