ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОСЛИННИЦТВА - Опара, М.; Ярошенко, П. (Говоров С.В., 2014)
ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОСЛИННИЦТВА

Електронна версія книги не доступна на нашому ресурсі. Ви можете ознайомитися зі змістом і знайти її в бібліотечному фонді Національної сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України. вул. Героїв Оборони, 10 м. Київ-127 03127 8 (044) 258-21-45 8 (044) 258-21-45 dnsgb_uaan@ukr.net dnsgb.com.ua
Keywords: Гумус; протиерозійні заходи; збереження вологи