ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЧНОГО ВИРОЩУВАННЯ СОЇ - Німенко С. С.; Грабовський М. Б.; Павліченко К. В.; Мостипан О. В.; Лабунський І. В. (Білоцерківський національний аграрний університет, 2025)
Наведено особливості технології вирощування сої за органічного виробництва. При цій технології важливим є правильний підбір сортового асортименту, сівозміни, системи удобрення, системи захисту від шкідливих організмів. Обґрунтовано доцільність застосування агротехнічних заходів боротьби з бур’янами у органічній технології вирощування сої визначено важливість їх впровадження у виробництво.
Keywords: соя; органічне вирощування; сорт; бур’яни; агротехніка.