"Боротьба за протеїни. Курам-несучкам треба багато корму" - Бріґітте Штайн (My University, 2021)
"Органічні птахоферми старанно готу- ються до наступного року. Згідно з новим Регламентом ЄС щодо органіч- ного сільського господарства годівля курей-несучок, бройлерів, качок, гусей та індичок має здійснюватися виключно органічними кормами. Через це кожне яйце коштуватиме щонайменше на два євроценти дорожче."
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; птахівництво; кормовиробництво; кури-несучки; протеїн; індички