СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ: ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ - О.С. Войт (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2021)
У статті досліджено теоретичні підходи щодо стратегічних напрямів розвитку органічної харчової продукції. Обґрунтовано стратегічні напрями розвитку харчової органічної продукції на макро-, мезо-, мікрорівнях. Доведено, що основними стратегічними напрямами розвитку органічної харчової продукції є гармонізація вітчизняного законодавства до міжнародного, розроблення стратегії, державних та регіональних програм, обіг та маркування органічної продукції.
Keywords: органічна харчова продукція; стратегічні напрями; теоретичні підходи; проблеми; фактори