Тваринництво України 2021 - (:unkn) unknown (Державна служба статистики України, 2022)
"У статистичному збірнику вміщено дані щодо виробництва продукції тваринництва, кількості сільськогосподарських тварин, обсягів кормів, які витрачені на годівлю сільськогосподарських тварин. Інформацію наведено в цілому по Україні (за 1960–2021 роки) та по регіонах (за 1990–2021 роки). Методологія розрахунку показників відповідає міжнародним та європейським стандартам, що забезпечує можливість їх порівняння з іншими країнами. Збірник розрахований на широке коло користувачів."
Keywords: тваринництво; статистика; птиця; велика рогата худоба; бджоли; кількість тварин