Перспективи розвитку органічного землеробства в Україні на практиці Київської області - Шевченко, О.О.; Вдовиченко, А.В. (Економіка АПК. 2016 р №1, 2016)
дослідження сучасного стану органічного виробництва в Київській області, визначення пріоритетних напрямків його розвитку та перспектив на майбутнє.
Keywords: дослідження; наука; світові тренди; експорт