"У СВІТІ ВСЬОГО ШТУЧНОГО МИ ВСЕ БІЛЬШЕ ПРАГНЕМО ДО ОРГАНІЧНОГО…» " - Сень, Андрій Степанович ("Відокремлений структурний підрозділ «хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» ", 2022)
"Студентська робота - призер конкурсу Органічне виробництво та харчування - очима студентів 2022 (номінація). Враховуючи тенденції розвитку технологій у виробництві органічної продукції, зокрема, молока, на мою думку, слід чітко виділити декілька правил, дотримуючись яких буде забезпечено отримання продукту високої конкурентної якості. Cлід зазначити, що виробництво органічної продукції наразі, на мою думку, є запорукою здорового майбутнього населення нашої планети. У розвиток цього напрямку доцільно та необхідно вкладати зусилля, як матеріальні, так і пов’язані зі підготовкою висококваліфікованих кадрів, популяризувати органічне виробництво і харчування серед населення. Враховуючи теперішній євроінтеграційний курс України, слід акцентувати увагу на впровадження органічних с-г практик у нашій державі, що однозначно має вивести український аграрний сектор на якісно новий, провідний міжнародний рівень."
Keywords: органічне молоко; користь; технологія; годівля; збалансований раціон тварин; роботизовані системи; тенденції розвитку