"БІОІНДИКАЦІЯ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ: СТАН, ПЕРСПЕКТИВИ" - Хмельна, О. В. (My University, 2024)
"В роботі зроблено огляд розвитку і сучасного стану біоіндикації, наведено перспективи її використання у сільському господарстві. Головним завданням, що стоїть перед агропромисловим комплексом України, є задоволення потреб населення в екологічно чистих продуктах харчування. Вирішення цієї актуальної і невідкладної соціальної задачі залежить від успіхів всіх галузей науки і народного господарства і можливе тільки на основі охорони, раціонального та комплексного використання природних ресурсів."
Keywords: охорона природи; біоіндикація; зрошення; оцінка