"СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ КОНКУРЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА НА РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ" - Журило, Вікторія Володимирівна; Шаталова, Лілія Олександрівна (Економіка та суспільство, 2022)
"Статтю присвячено стратегічному аналізу конкурентного середовища на ринку органічної продукції Укра- їни. Підкреслено, що в умовах загострення екологічних проблем, спричинених господарською діяльністю людини, підвищується рівень екосвідомості споживачів, спостерігаються трансформації ринкової поведінки сучасного споживача, якій під впливом поширення тренду ведення здорового способу життя стає більш вимо- гливим до якості та способу виробництва продуктів харчування."
Keywords: конкурентне середовище; стратегічний аналіз; конкурентна перевага; конкурентоспроможність; ринок органічної продукції