"ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ОРГАНІЧНОГО ЛЕМОНГРАССУ У РЕЦЕПТУРАХ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ" - Ткаченко А. С. (Таврійський науковий вісник № 3, 2021)
"Нетрадиційна сировина дозволяє покращити харчову та біологічну цінність борош- няних кондитерських виробів. Особливої популярності набувають органічні продукти, що зумовлює пошук нових рецептур для їх створення. У статті досліджено лемонграсс, подрібнений і просіяний, Starwest Botanicals (США). Встановлено, що додавання лемонграссу до рецептур борошняних конди- терських виробів може поліпшити їх органолептичні властивості, надавши пікантного присмаку та аромату."
Keywords: органічна продукція; кондитерські борошняні вироби лемонграсс; нетрадиційна сировина