Біоагенти та шляхи підвищення родючості - Биков М.І. (Микола Биков, 2017)
Презентація про фунгіциди та деструктори, інсектициди, азотфіксатори, добрива,
Keywords: біопрепарати; bacillus; subtilis; trihoderma; інсектециди; bacillus thuringiensis; beauveria bassiana; азотфіксатори; добрива; azotobacter; bacillus megaterium