"Органічне сільське господарство в Україні: законодавство та перспективи " - Милованов Є.В. ("Німецько-український агрополітичний діалог (APD) Огляд аграрної політики (04/2015) ", 2015)
Стан розвитку органічного сільського господарства в Україні; розвиток ринку органічних продуктів; законодавча база органічного виробництва в Україні; Перспективи розвитку органічного сектору в Україні
Keywords: розвиток органічного виробництва; кількість сертифікованих господарств; розвиток органічних підприємств; споживання продукції; розвиток ринку; закондавча база