ЦЕ МОЖЕ ТРАПИТИСЯ З КОЖНИМ При занесенні шкідливих речовин потрібна належна комунікація - Айлін, Ніколай (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (05/2021), 2021)
Ознаки зносу пестицидів вітром можна легко побачити. Потрібно діяти негайно й ставити до відома інспекційні органи. Занесення інсектицидів чи фунгіцидів непомітне для ока, його можна виявити лише в результаті розслідування.
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; перенесення; шкідливі речовини; живі огорожі; кломазон