Перехід до безвідвального обробітку ґрунту: особливості та переваги - (:unkn) unknown (https://superagronom.com/blog/819-perehid-do-bezvidvalnogo-obrobitku-gruntu-osoblivosti-ta-perevagi, 2023)
Сьогодні багато господарств, не виняток і A.G.R. Group, підлаштовують технології вирощування до кліматичних умов, які зараз активно змінюються, та шукають економічно вигідні підходи ведення сільського господарства. Протягом двох років в компанії проходять глобальні концептуальні зміни, що розраховані не на один сезон.
Keywords: безвідвальний обробіток; система живлення; боротьба з шкідниками