"СИСТЕМА ОБРОБІТКУ ҐРУНТУ ПРИ ВИРОЩУВАННІ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ" - Ярошенко І.О.; Чорна Т.С. (ІI Міжнародна науково-практична конференція 02-27 листопада 2020 р, 2020)
Постановка проблеми та аналіз останніх досліджень. Сьогодні одним з основних питань, що постає перед кожним, хто мешкає на пла-неті Земля, є питання якісної їжі. Тому більшість виробників свідомо відносяться до переходу на виробництво якісної продукції, але перед ними постає ряд питань, які ускладнюють швидкі зміни в технологіях вирощування. Однією з систем біологічного землеробства є органічне рослинництво. З метою збереження якості земель воно балансує між продуктивністю агроценозу і деградацією навколишнього середовища
Keywords: обробіток грунту; біота; поверхневий обробіток; ЕМ технології; No-till; Strip-till