"Довідник аграрія Нагідки лікарські" - Приведенюк Н.В. (My University, 2023)
2016 року розпочато проект з вирощування лікарських рослин на присадибних ділянках. Серед них одною з найпоширеніших є нагідки лікарські. В природному вигляді нагідки ростуть в країнах Середземномор’я, поширюючись на схід до Iрану. В Україні зустрічається тільки в культурі. Як декоративну i лікарську рослину нагідки вирощують на всій території країни. Це чудова рослина, в якої не тільки оригінальні квіти, а ще й лікарські.
Keywords: нагідки лікарські; збір врожаю; висушування; шкідники і хвороби; сівба; добрива; агротехніка